2 etasjes rekkehus med god beliggenhet i Puerto Rico. Felles basseng

199.000
Soverom
2
Bad
2
Bebygd areal
70

Om eiendommen

Boligen er lys,og godt vedlikeholdt. Den består av 2 soverom og 2 bad, kjøkken, stue og bakgård. Den har en stor terrasse på forsiden hvor det er sol fra morgenen av. Ideelt for å nyte lange frokoster og bare slappe av.

I første etasje finner vi terrassen, stue, kjøkken, et bad, spiskammers og en "bakgård" med vaskerom. Andre etasje har 2 soverom med innebygde skap, Hovedsoverommet har balkong med god utsikt over Puerto Rico og delvis til havet. Ved trappen er det plass til kommode, eller et lite kontor.  Gode lysforhold i hele etasjen.

Aircondition i begge etasjer.

Komplekset har et fint bassengområde og lett tilgjengelig parkering på gateplan.

Beliggenheten er sentralt, men rolig gate. Nær bussholdeplass, legesenter, drosjeholdeplass, postkontor og tre kjøpesentre med et mangfold av butikker, kafeer og restauranter.  Minigolf og fornøyelsespark ligger bare 5 minutters spasertur fra, og ti minutter til stranden og havnen med mange tilbud på vannsportaktiviteter.

Du finner flere og varierte turstier, både på fjellet og ved sjøen. En kort kjøretur unna finner du Anfi Tauro Golf, som tiltrekker seg mange golfentusiaster.

Velkommen på visning

 

Til salgs - Puerto Rico - Gran Canaria

 

 

Egenskaper

Aircondition
Møblert
Parkeringsplass
Basseng
Terrasse
Utsikt
Ref.
400
Pris:
199.000

Eiendomsinformasjon

Område
Puerto Rico
Type eiendom
rekkehus
Bebygd areal
70
Soverom
2
Bad
2
Fellesutgifter
142 €

Share this property: