Innholdsrik leilighet sentralt i Arguineguin med solrik takterrasse,. SOLGT.

249.000
Soverom
2
Bad
2
Bebygd areal
90

Om eiendommen

Spennende og innholdsrik bolig på ca. 90 m². Ligger i andre etasje i en typisk kanarisk bygning, like ved Unide-supermarked og Ancorasenteret blant alt det andre Arguineguin har å by på. Det bor et et meget hyggelig, voksent spansk par i leiligheten i 1. etasje.

 

Innhold:

2. etg.: hovedleilighet med 2 soverom(tidligere 3 soverom, hvor dagens eiere har tatt det ene soverommet til spisestue. Kan med enkle grep tilbakeføres til 3 soverom på dette planet, om ønskelig/behov). Kjøkken, i tilknytning til spisestuen og en forholdsvis romslig stue. Stort bad. 

 

3. etg: Her har en i tillegg til den felles trappegangen i bygningen, laget en innvendig trapp opp i en veldig kjekk "utestue" på det som opprinnelig var  takterrassen(de to eierene i bygget har delt takterrassen(e) seg i mellom, og er adskilt). På dette nivået finnes det også et bad(toalett og dusj) i tillegg til en fin sittegruppe med gode solforhold. Også et lite minikjøkken på denne terrassen, så her har en faktisk mulighet for å bruke boligen som to boenheter med litt "fantasi".

 

4. etg.: som om ikke 2. og 3. etasje var nok, er det laget enda en takterrasse, med panoramutsikt i 360 graders omkrets. 

 

PS: i kjelleren er det et meget stort (lager)rom(ca. 72 kvm.). For dem som trenger et atelier, treningsrom, billiardrom, bordtennisrom, eller lage seg en barløsning med plass til masse besøk, så finnes det muligheter her. 

 

NB: det er noen trapper opp til selve leiligheten i 2. etg., og selvsagt videre oppover i etasjene, som en må ta med i betraktningen.

 

Redusert pris 21.000 € (fra 270.000 €)

Boligen bør sees! Velkommen på visning.

 

Til Salg - Arguineguin - Gran Canaria

Egenskaper

Dusj kabinet
Møblert
Terrasse
Bod
Utsikt
Ref.
136
Pris:
249.000

Eiendomsinformasjon

Sentralt
Område
Arguineguín
Type eiendom
leilighet
Bebygd areal
90
Soverom
2
Bad
2

Share this property: