Enderekkehus i Loma Dos. Fantastisk utsikt. 5 soverom. RESERVERT

339.000
Soverom
5
Bad
2

Om eiendommen

Enderekkehus i Loma Dos, Arguineguin, med fantastisk utsikt. Boligen består av 3 etasjer, men er inndelt slik at en kan klare seg med de to øverste etasjene, om en klarer seg med to soverom. Meget enkel adkomst, "direkte" inn fra gateplan(5 trappetrinn inn til hovedetasjen/mellometasjen). Det er laget klar til egen utleiedel i kjelleretasjen, som består av 3 soverom, bad, og åpen kjøkken-stue løsning. I 2. etg. har en 2 soverom, bad, et lite kott, og en balkong med den "beste" utsikten i dalen. 1. etg. består av kjøkken med åpen barløsning, gjestetoalett, påbygd/utbygd TV-stue og spisestue. Ca. 15 kvm. terrasse i tillegg litt lagerrom/plass. Totalt har boligen 5 soverom, 2 bad, pluss gjestetoalett. Moderne kjøkken. Privat "garasje"/carport. Ligger i et flott og veldrevet kompleks med et stor felles basseng. Totalt 27 boenheter i komplekset, hvor majoriteten er norske(ca. 20).

Kort vei til de fleste fasiliteter i Arguineguin sentrum, den norske skolen, det norske helsesenteret, fantastiske strender, og ikke minst til de utallige turløypene i fjellet.

Kjelleretg(som kan brukes til egen boenhet/utleiedel): ca. 65-70 kvm.

1. etg.: opprinnelig ca. 30 kvm., men påbygd til ca. 45 kvm.

2. etg.: ca. 30 kvm.

Gode uteområder på begge sider av huset. Fantastiske solforhold, "hele dagen", alt etter årstid, selvsagt. Nyrenovert, stort felles basseng.

Boligen ble kjøpt ny av dagens eier i 2005.

Ta kontakt for mer info. og evt. visning.

Egenskaper

Dusj kabinet
Garasje
Internet
NorskTV
Møblert
Parkeringsplass
Basseng
Terrasse
Bod
Utsikt
Ref.
132
Pris:
339.000

Eiendomsinformasjon

Marina Residencial
Område
Arguineguín
Type eiendom
rekkehus
Soverom
5
Bad
2
Toalett
1
Fellesutgifter
94 €

Share this property: