Penthouse i et meget eksklusivt ferieanlegg på første strandlinje

995.000
Soverom
3
Bad
3
Bebygd areal
186

Om eiendommen

Eksklusiv penthouse ved sjøen i et luksuskompleks i det vakreste boligområdet i Patalavaca. Montemarina-komplekset er det mest ettertraktede feriestedet i regionen Mogán og er preget av tjenestene som tilbys brukerne, de velstelte tropiske hagene og kvaliteten på fasilitetene som inkluderer opptil tre svømmebassenger og tennisbaner.

Det ligger bare noen få meter fra en svært eksklusiv hvit sandstrand og kystveien som fører til fiskerlandsbyen Arguineguin (tilgang til promenaden med heis). Strendene i Anfi del Mar og Patalavaca ligger kun 5 minutters gange fra komplekset, hvor du kan nyte en hyggelig atmosfære og et bredt gastronomisk tilbud.

Denne romslige eiendommen er delt i to deler: en hovedbolig og en gjesteleilighet, med eget kjøkken, soverom, bad og stue. Begge deler av denne eiendommen kan slås sammen for å skape en enda mer romslig toppleilighet. Hovedattraksjonen er utvilsomt panoramautsikten over havet og den daglige nytelsen av solnedgangene, et privilegium kun tilgjengelig for de heldigste.

Eiendommen har for tiden to utildekkede terrasser hvor du kan nyte havbrisen og den flotte utsikten over bukten i Anfi del Mar. Hvis det er behov for mer uteplass, kan den overbygde terrassen på 15 m² konverteres tilbake til sin opprinnelige tilstand og forlates fullstendig. avdekket.

Alle fasilitetene til Aquamarina er også til disposisjon for eierne av Montemarina, blant annet er følgende fremhevet:

- Supermarked på Aquamarina
- Fysioterapi ved Aquamarina
- En gourmetrestaurant (Aquarela)
- En snackbar i palmehagen
- Skjønnhetssalonger
- Et oppvarmet ferskvannsbasseng om vinteren og et saltvannsbasseng
- Direkte tilgang til Anfi-stranden
- Bare en kort spasertur til den vakre Patalavaca-stranden

Planløsning:
Hovedleiligheten består av en hall, stor stue, kjøkken, gjestetoalett, bad og to soverom. Leiligheten er delt inn i en stor stue med åpen kjøkkenløsning, et soverom og et komplett bad. Fra terrassene er det vakker utsikt over Atlanterhavet. Felles parkeringsplass for eiere og besøkende.

 

Til salgs - Patalavaca, Aquamarina - Gran Canaria

Denne eiendommen tilbys i samarbeid med et annet medlem av Boican

Egenskaper

Aircondition
Dusj kabinet
Frontline
Møblert
Heis
Parkeringsplass
Hage
Basseng
Ingen trapper
Terrasse
Utsikt
Ref.
384
Pris:
995.000

Eiendomsinformasjon

Område
Patalavaca
Type eiendom
leilighet
Bebygd areal
186
Soverom
3
Bad
3
Fellesutgifter
710€

Share this property: