Duplex på høyden i Puerto Rico til salgs

235.000
Soverom
3
Bad
2
Bebygd areal
93,50

Om eiendommen

Tomannsbolig beliggende i et boligkompleks i øvre del av Puerto Rico
Komplekset har et stort felles svømmebasseng, solarium, privat parkeringstilgang fra inngangen, og heis for transport av varer, eller for personer med funksjonshemninger.
Huset er delt inn i to etasjer. Hovedetasjen består av en romslig terrasse med en hage på omtrent 71 m2, en separat stue-spisestue, et fullt utstyrt kjøkken, vaskerom med tilgang til hagen og et bad. Andre etasje har en overbygd terrasse med tretak med vakker utsikt over havet og en åpen terrasse med utsikt over havet og fjellene. Inne finner vi to soverom; den ene med en enkeltseng og tilgang til den overbygde terrassen og den andre består av en enkeltseng og en køyeseng med tilgang til balkongen. Deretter finner vi hovedsoverommet, også med tilgang til den overbygde terrassen og et komplett bad.

Boligen selges møblert og inkluderer en parkeringsplass i salgsprisen. God beliggenhet i komplekset, nær gaten og parkeringen, og kan lett nås med en rampe.

Nær beliggenhet til serviceområder som taxiholdeplass, supermarked, butikker, apotek, kjøpesenter og noen få minutter med bil fra Amadores-stranden.

Fellesutgifter ca 96 €/mnd.

 

Til salgs - Puerto Rico - Gran Canaria

Egenskaper

Dusj kabinet
Møblert
Parkeringsplass
Terrasse
Bod
Utsikt
Ref.
378
Pris:
235.000

Eiendomsinformasjon

Område
Puerto Rico
Type eiendom
tomannsbolig
Bebygd areal
93,50
Soverom
3
Bad
2
Fellesutgifter
96 €

Share this property: