En lys og lekker hjørnebungalow i populære Canarios 1 kan bli din. SOLGT.

199.000
Soverom
1
Bad
1
Bebygd areal
40

Om eiendommen

Flott beliggende og nylig renovert hjørnebungalow. Lys veranda, med store vinduer. Stue med sovesofa og velutstyrt kjøkken, Bad med dusj, en luftig sovealkove med dobbeltseng med lagring, garderobe og hems med naturlig utlufting . Ny aircondition/varmepumpe. Bod på baksiden med stor kjøleskap/fryser og vaskemaskin.

Da den ligger  på hjørnet, får du mye privatliv,  og solskinn hele dagen. Åpen frontterrasse med markise.  Sidehagen brukes privat og har bord med stoler og grill, og også en  mindre markise for skygge.

Videovervåking av området for din sikkerhet samt flere basseng og fine vedlikeholdte hager dekkes av fellesutgifter på 110€/mnd. Mulighet for å få internett og noen norske TV kanaler til en god pris.

Det er restauranter i anlegget, og bare 5 minutter til sentrum og butikker, flere kafeer/restauranter, apotek, frisør, fotpleie, skjønnhetssalonger, leger etc. etc. 

Arguineguin har flere strender, og til Patalavaca og Anfi del Mar stranden går du på 10 - 15 minutter.

Det er gode bussforbindelser til Maspalomas, flyplassen og videre til hovedstaden,-  eller andre veien til Puerto Rico, Tauro og Mogan

 

Prisreduksjon: €20 000 (fra €219 000)

Velkommen til visning!

 

Til salgs - Arguineguin - Gran Canaria 

 

Egenskaper

Aircondition
Dusj kabinet
Internet
NorskTV
Møblert
Hage
Basseng
Renovert
Ingen trapper
Terrasse
Bod
Utsikt
Ref.
354
Pris:
199.000

Eiendomsinformasjon

Canarios 1
Område
Arguineguín
Type eiendom
bungalow
Bebygd areal
40
Soverom
1
Bad
1
Fellesutgifter
110 €/mnd

Share this property:

Andre eiendommer