Frittstående bungalow i populære Canarios 1. SOGLT

215.000
Soverom
1
Bad
1
Bebygd areal
44

Om eiendommen

Frittstående stor bungalow i det populære og veldrevne anlegget Los Canarios 1 med sine mange felles basseng og hager,  og hele tre restauranter.

 

Denne bungalowen ligger bare et par trinn fra det nederste av anleggets 6 store basseng og  enkel adkomst med få trappetrinn fra gata, nært Ancorasenteret og sentrum av Arguineguin med alle butikker og kafeer etc. 

 

Bungalowen har spisestue, stue, kjøkken med stort kjøl-og fryseskap, smart komfyr trio som har kokeplater på toppen, stekeovn i midten og oppvaskmaskin nederst. Romslig bad med dusjkabinett, vaskemaskin og servantskap.
Soverommet har plass til stor dobbeltseng, nattbord, kommode og har innebygd klesskap. På baksiden er det en liten bod. 
Bungalowen har stort potensiale og kan bli en moderne feriebolig med en kjærlig hånd, men den er fullt beboelig i nåværende stand.

Nytt gulv i soverommet. Vegger soverom og stue nymalt.

Arguineguin har hele 3 strender strender, og til Patalavaca og Anfi del Mar stranden går du på 10 - 15 minutter. Det er heller ikke langt til turløypene i fjellene. Det er gode bussforbindelser til Maspalomas, flyplassen og videre til hovedstaden eller videre nordover, -  eller andre veien til Puerto Rico, Tauro og Mogan. Fra havnen går det flere ganger daglig personferger som tar deg sørvestover med anløp ved Anfi, Puerto Rico og Mogan.

 

NYPRIS! redusert 13.000€, fra 228.000€.

 

Til salgs - Arguineguin - Gran Canaria

Egenskaper

Aircondition
Dusj kabinet
Internet
Møblert
Hage
Basseng
Terrasse
Ref.
489
Pris:
215.000

Eiendomsinformasjon

Los Canarios 1
Område
Arguineguín
Type eiendom
bungalow
Bebygd areal
44
Soverom
1
Bad
1
Fellesutgifter
121 €/mnd

Share this property: