Ny romslig leilighet i Las Coloradas (Las Palmas), stor terrasse med flott utsikt. NY PRIS

285.000
Soverom
2
Bad
2
Bebygd areal
98,80

Om eiendommen

Stor leilighet i nybygg til salgs. Areal 98,80m2 konstruert inklusiv terrasse med flott utsikt på 12,50 m2. Leiligheten inneholder 2 soverom og 2 bad med dusj. Helt nytt kjøkken inkludert. Kvalitetsmaterialer, alle rom er romslige og lyse.

Det er kun en leilighet i hver etasje i bygg med heis. Inkludert er en bod på 6,6 m2. Aircondition er preinstallert i begge soverom og stue. Det er enkelt å omgjøre spisestue til et ekstra soverom om en har behov for det. Leiligheten selges umøblert.

Eiendommen ligger i Las Coloradas, en pittoresk og rolig nabolag i La Isleta, i utkanten av Las Palmas, 5 minutter fra Las Canteras. Det er en fin rusletur til stranda i El Confital og Las Canteras fra Las Coloradas. 

Området rundt Las Coloradas er vernet så det kan ikke bygges mere i området rundt. Det er mange turløyper og fin natur og flott utsikt fra korset i alle himmelretninger. 

Her drives det også forskjellige typer sport som hanggliding, sykling og løping. I Las Coloradas finnes det blant annet restauranter , supermarked og apotek. 

Og utsikten mot Teide må oppleves.

 

Nedsatt pris: 30.000€ (fra 315.000€)

 

Til salgs - Las Coloradas, Las Palmas - Gran Canaria

Egenskaper

Dusj kabinet
Heis
Terrasse
Bod
Utsikt
Ref.
433
Pris:
285.000

Eiendomsinformasjon

Område
Las Palmas
Type eiendom
leilighet
Bebygd areal
98,80
Área Terraza
12,50
Soverom
2
Bad
2
Byggeår

Share this property: